Priser og vilkår

         
Rammer og vilkår for samtalerne        

Rammerne for samtalerne er vigtige, og noget vi lægger stor vægt på. Forudsigelige rammer er forudsætningen for, at kunne arbejde med vanskelige problemstillinger. Vores tavshedspligt er en vigtig del af rammerne for samtalerne, men herudover er der også nogle mere praktiske forhold, som er afgørende.
En fast rytme i samtalerne giver ro, og man skal kunne føle sig tryg i at forløbet ikke afbrydes af pauser på flere uger, hvor man ikke kan få en tid. Derfor planlægges samtalerne så vidt muligt i god tid. Hyppigheden af samtalerne aftales herudover individuelt. Der vil dog forekomme afbrydelse i forløbet i forbindelse med afholdelse af ferie.

For at vi kan tilbyde flest muligt en god og stabil behandling, gælder følgende vilkår for afbud og udeblivelse fra behandligen:

For samtalerne, der foregår på baggrund af en henvisning fra sygesikringen, gælder det at:
Samtalernes varighed er 45 minutter pr. session.

Hvis du er forhindret i at møde til en aftale, er det vigtigt, at du melder afbud i så god tid som muligt. Dog senest dagen i forvejen kl 16:00. Skulle du en enkelt gang blive syg i løbet af natten eller lingende accepteres et afbuds seneste samme dag kl. 8:00. Hvis ikke vi har dit afbud senest da, koster det kr. 337.00,- i gebyr, svarende til egenbetalingen for samtaler via sygesikringen. Ved gentagne udeblivelser eller for sent afbud vil der blive påkrævet dobbeltgebyr svarende til kr. 638.00,-.

     

Dette dels af hensyn til de klienter, der står på ventelise, og dels som følge af at udeblivelser påfører klinikken et tab.
Hvis du ikke kan få fat i din behandler over telefonen, kan du lægge en besked på dennes telefonsvarer.

For samtaler, der ikke er dækket af sygesikringens vilkår, gælder at:

Samtalernes varighed er 50 minutter pr. session. 
Hvis du er forhindret i at møde til en aftale, er det vigtigt, at du melder afbud i så god tid som muligt. Dog senest dagen i forvejen kl 16:00. Skulle du en enkelt gang blive syg i løbet af natten eller lingende accepteres et afbuds seneste samme dag kl. 8:00. Hvis ikke vi har dit afbud senest da, koster det kt. 400 kr i gebyr. Ved gentagne for sene afbud opkræves kr. 800.00 i gebyr. Udeblivelser uden afbud afregnes som en afholdt samtale. Dette dels af hensyn til de klienter, der står på ventelise, og dels som følge af udeblivelser og sene afbud påfører klinikken et tab.

Hvis du ikke kan få fat i din behandler over telefonen kan du lægge en besked på dennes telefonsvarer.

         
         
         
 Priser      
 Samtaler ved henvisning fra sygesikringen:

v. første samtale:
Klientens andel v. henv. kat. 1-9: 403,39
Klientens andel v. henv. kat. 10-11: 403,39- 
v. 2. og efterfølgende samtaler:
Klientens andel v. henv. kat. 1-9: 337,34
Klientens andel v. henv. kat 10-11: 337,34

 
Samtaler uden tilskud fra sygesikringen: 950,-

Parsamtaler (90 min.) 1500,-

Individuel- & gruppe supervision: Ring og hør nærmere.

     
         

 

 


Psykologhuset Vejle I/S
Torvegade 18, 2. sal
DK-7100 Vejle
© 2018 by Psykologhuset Vejle I/S.
All rights reserved.
Programmeret og hosted af nordicweb

Programmeret og hosted af nordicweb